REFERAT FINALER 16 ÅR!

FINALE J16 RANDESUND-BÆKKELAGET 24-12 (12-6)

Det ble tidlig klart at Randesund ville ta hjem seieren i J16-finalen. Agderlaget ville mest både i forsvar og angrep. Anført av en god midtbeck i Hanne Byklum, kunne Randesund gang på gang åpne BSK-forsvaret og spille seg til gode scoringsmuligheter. Byklum ble også kåret til finalens mest verdifulle spiller. Samspillet mellom Byklum og strekspiller Linnea Hovland var det god klasse på. Hovland ble toppscorer med 5 mål i finalen for Randesund.

Etter ledelse 12-6 ved halvtid, så Randesund seg aldri tilbake, bortsett fra en liten periode i begynnelsen av 2. omgang, da Bækkelaget nettet 3 ganger på rad. Kristine Thommesen og Helene Isachsen var også gode i finalen for Randesund. La oss heller ikke glemme målvakt Martine Thorsen, som var god sisteskanse for Agderlaget. På Bækkelaget var det Sarah Solheim som gjorde en god innsats i finalen. Solheim scoret 6 flotte mål i finalen.

ALL STAR J16

Thea Andresen (Reistad), Oda Hungnes (Oppegård), Julie Hattestad (Oppegård), Linnea Hovland (Randesund), Kristine Thommesen (Randesund), Sarah Solheim (Bækkelaget) og Martine Thorsen (Randesund)

FINALE G16 HASLUM- AK 28 14-13 (6-5)

En jevn og spennende finale hvor Haslum til slutt kunne juble for seier 14-13. Det var 4 jevne lag i turneringen, hvor bl a 4 kamper i puljespillet endte med uavgjort resultat. Både Halsen og Kragerø ble slått ut av finalelagene i semifinalene, etter jevne og tøffe kamper.

Haslum var det førende laget i finalen, men AK-28 gav aldri opp og fightet seg tilbake gang på gang. Mye av æren for det skal tildeles AKs målvakt Fredrik Boberg, da Boberg serverte mange 100 prosentsredninger. Til pause var stillingen 6-5 til Haslum og kampen levde i beste velgående og det var uvisst hvilket laget som var sterkest til slutt.

Sterkest var nok Haslums Martin Hovde (ble kåret til finalens mest verdifulle spiller). Hovde scoret 6 flotte mål fra sin strekposisjon, og med sin gode fysikk, var han alltid en stor trussel mot AK-forsvaret. Det var flere gode spillere i finalen og vi må også nevne Stian Sæterlid og Eskil Daasvatn på AK. På Haslum likte vi også Hans Fabian Ørbeck, Tobias Svensson og Leopold M Nicolaus.

AL STAR TEAM G16

Nicolay Strøm Thoresen (Halsen), Magnus Vik Gabrielsen (Halsen), Jonas Haugen Pedersen (Kragerø), Martin Hovde (Haslum), Fredrik Boberg (AK-28), Morten Ingebrethsen (AK-28) og Hans Fabian Ørbeck (Haslum)

FINALE HU-KLASSEN LARVIK TURN BLÅ-LARVIK TURN HVIT 8-3